lauantai 29. kesäkuuta 2013

Ihana sade

Vihdoinkin sataa, vaikka ei sitä mittariin kyllä kovinkaan paljoa ole tullut. Oli kiva kuunnella keski-Suomessa olleesta myrkystä, kun täällä ei tullut kyseisenä päivänä pisaraakaan vettä. Toki olisi ollut kiva, jos lämpötila olisi pysynyt myös yli 20 asteen mutta kaikkea ei voi saada.

Alkuviikko meni latoa tyhjentäessä ja siellä on nyt hyvät tilat joogalle. Aina välillä on tullut ehdittyä kitkemään myös rikkaruohoja perennapenkeistä ja vielä täytyisi laitan kanalan kutteripurukerroksen kitkettyen maiden katteeksi.

Loppuviikosta kummipojat tulivat kylään ja aika on mennyt lomailun merkeissä. Kävimme mm. Bengtskärin majakalla ja menomatkan haasteista huolimatta matka oli onnistunut. Saari on pieni ja sen ehtii hyvin näkemään parin tunnin oleskelun aikana vaikka majakan huipulta mutta silti suosittelen tekemään matkan niin, että siellä viipyy myös yön. Nyt jäi harmittamaan, ettei ehtinyt uimaan poukamissa, kun aallokko oli aika voimakas ja olisi pitänyt odottaa sen rauhoittumista. Lisäksi olisi ollut ihana meditoida (tai tehdä joogaa) rantakalliolla.