tiistai 28. toukokuuta 2013

Kesä on täällä!

Hui, aika menee nopeasti. Miten tässä aina käy niin, että kevättyöt aloitetaan rauhalliseen tahtiin ja yhtäkkiä kaikki työt on "myöhässä".

Kasvihuoneesta siirretään kasveja kasvimaalle vauhdilla ja silti tuntuu, että kaikkea ei ehdi tekemään. Ehkä se johtuu siitä, ettei syksyllä ehtinyt kunnostamaan kaikkia kasvupenkkejä ja nyt pitää tehdä sekin työ. Toisaalta tavoitteena on laittaa kasvimaan käytävät hiekalle ja sekin vie aikaa. Ja toinen kurkkuhuone täytyisi laittaa enkä vielä tiedä mihin laitan ylimääräiset paprikat. No, taidan myydä/vaihtaa osan Teijo-torin kasvinvaihtopäivänä 8.6.

Lammaspuuhat ovat vaihtaneet muotoa ja ruokinnasta on siirrytty lammasaitojen kunnostukseen. Niityillä on ihanan lyhyt heinä, kun 18 lammasta vaeltelee niitä syömässä. Ja lisäksi katras on vähentynyt kolmella, kun sauvolaiset lampaat lähtivät takaisin kotiin.

Tulevan kesän tilan tapahtumiakin on ehditty suunnittelemaan mutta vielä en ole ehtinyt niitä kuvaamaan. Toistaiseksi tapahtumalistaus löytyy tuosta blogin yläreunasta "Tulevia tapahtumia" -linkistä. Koitan ehtiä kertomaan niistä lisää lähipäivinä.