sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Kissajuttua

Eikä karitsoja vieläkään. Sen sijaan kissojen lukumäärässä on tapahtunut muutos, kun valkoinen kissa lähti takaisin vanhaan kotiinsa. Kissa sopeutui tänne hyvin mutta muut kissat eivät voineet sietää häntä ja vaikka muut kissat ehtivät "vaihtumaan" tuona aikana, niin valkoinen kissa sai aina vihat niskaansa.

Nyt on kissoja sitten kolme ja siinä luvussa taidetaan pysyä vähän aikaan. Ellei sitten nurkissa pyörivä villikissa jostain syystä päätä jäädä asumaan. Viime talvena hän sai asustella suosiolla ladossa eikä muut kissat sanoneet siihen mitään. Tilanne muuttui, kun loukutin villikissan ja toin hänet sisälle. Se oli liikaa muille kissoille ja nyt en ole nähnyt villikissaa kesän jälkeen vaikkakin ylimääräiset kissanjäljet pihalla aina välillä on.

Vauvakissa sai perjantaina tehostepiikin kissaruttoa ja muita kissoille tyypillisiä tauteja vastaan. Tämä pieni tyttö saa temmeltää talossa miten lystää ja leikkiä Toffen kanssa. Kasper ottaa tyttöön hiukan etäisyyttä eikä tyttö uskalla kovin lähelle Kasperia mennä. Eilen illalla sitten vielä Toffee pesi tytön korvat ja turkkia.